Iako se Ivan Perišić i njegova supruga Josipa rijetko pojavljuju u medijima i na društvenim događanjima, poznati nogometaš često nas časti fotografijama svoje sretne obitelji na društvenim mrežama. 

Kada nije na nogometnom terenu Perišić svoje vrijeme provodi sa sinom Leonardom, kćerkicom Manuelom i suprugom Josipom, a ako uspije spojiti svoje dvije najveće ljubavi – nogomet i obitelj, na Ivanu možemo vidjeti samo čistu sreću i zadovoljstvo. Upravo to se poznatom nogometašu i ostvarilo na utakmici koju je odigrao za svoj matični klub, Inter Milan. Leonardo i Manuela ušetali su s tatom na teren i bili uz njega ocrtanih lica, odjeveni u Interove dresove čime se Perišić pohvalio na društvenim mrežama i zaradio preko 50 000 lajkova. Josipa i djeca najveća su Ivanova podrška i inače ga redovito prate na utakmicama. 

Sretni par upoznao se još u srednjoškolskim klupama gdje je i započela njihova dugogodišnja ljubav. 2012., nakon vjenčanja dobili su sina, a 2014., u Wolfsburgu rodila se i kćer Manuela. Par trenutno živi u Italiji gdje Ivan aktivno igra nogomet.