Ivan Rakitić naprosto uživa u obiteljskim trenucima i često ih podijeliti s obožavateljima na društvenim mrežama. Kako je fašničko ludilo već zavladalo u raznim dijelovima svijeta, ovog puta igrač Barcelone pohvalio maskom u nastajanju za koju je zaslužna njegova četverogodišnjoa kći Althea. Malena je poželjela zamaskirati svog tatu pa se bacila na šminkanje, što je Ivan bez promišljanja prihvatio i prepustio u ruke male profesionalke.

'Za karneval 2018. u rukama najboljeg vizažista', napisao je ponosni otac ispod fotografije koju je s obožavateljima podijelio na Instagramu. Fotografija je ubrzo izazvala brojne komentare pratitelja koji su oduševljeni njegovim očinskim pothvatima i činjenicom da, uz silne obaveze i treninge, uvijek nađe vremena za obitelj.

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Ivan i supruga Raquel kćer Althe dobili su samo tri mjeseca nakon ulaska u bračne vode, a pred oltar su stali u travnju 2013. nakon dvije godine veze. Par je 2015. godine imao crkveno vjenčanje u Sevilli, a početkom svibnja prošle godine obitelji se pridružila još jedna kćerkica kojoj su Ivan i Raquel dali ime Adara.

Foto: Instagram