Svjetsko nogometno prvenstvo trenutno je najvažnija tema svih razgovora, a sve su oči uperene u naše veličanstvene nogometaše, koji svojom igrom izazivaju same ovacije. No, kako bi zasjali na finalnoj utakmici, našim je nogometašima potrebna velika podrška, a onu najvažniju, pokazao je naš proslavljeni Ivan Raktić.

Naime, njegova supruga Raquel došla u Moskvu kako bi ga bodrila i dala mu dodatnu snagu za večerašnji nastup. Fotografiju sa svojom voljenom u zagrljaju, Raketa je objavio na Instagramu uz dirljivu posvetu.

'S mojom ljubavi sve je moguće. Hvala ti što me uvijek podržavaš, moj živote. Volim te, ljepoto', napisao je uz zajedničku fotografiju i u kratkom roku zradio više od pola milijuna lajkova oduševljenih obožavatelja. Raquel je istu fotografiju objavila na svojem profilu i također raznježila pratitelje emotivnim riječima. 'Uvijek uz tebe, moj živote. Idemo Hrvatska', napisala je.

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Podsjetimo, kada je 2011. godine tek krenuo igrati za Sevillu, Ivan nije ni zamišljao da će u andaluzijskoj prijestolnici pronaći životnu partnericu. U njegov je život ušla tada javnosti nepoznata ljepotica, konobarica Raquel Mauri.

Ivan je toliko bio zadivljen lijepom Španjolkom da je svaki dan dolazio u kafić u kojem je radila, sve dok nije pristala izaći s njime. Ubrzo se rodila ljubav, a zaljubljeni se par više nije odvajao jedno od drugoga. Prvo su se civilno oženili, zatim su 2013. godine postali roditelji malene Althee, a 2016. godine dobili su kćer Adaru.