Od prve voditeljske uloge u emisiji ‘Glazbena zona’ na Z1 Televiziji, jutarnjeg showa Antene Zagreb koji je godinama vodio s Barbarom Kolar, emisije na radiju Enter Zagreb do brojnih popularnih glazbenih showova koje je vodio i još vodi na HRT-u, Ivan je svakim novim angažmanom sve više osvajao srca publike. Danas uživa status nezaobilaznoga voditeljskog imena koje je gotovo uvijek prvi izbor kada je riječ o raznim manifestacijama, velikim glazbenim projektima i televizijskim uspješnicama. Stoga ne čudi što i on, kao i mi, u ovoj godini ima puno razloga za slavlje. 

- Godina iza mene pomalo je nestvarna na mnogo načina, od ‘A-strane’, Večernjakove ruže, Zagrebačkog festivala do jubilarnog 25. Porina. Bila je prilično zahtjevna, ali osmijeh je na licu, što je naposljetku jedino važno - kaže Ivan koji je na velikom uspjehu čestitao i nama. 

- Želim vam da niste pod stresom kada rokovi stišću i da još mnogo godina nalazite inspiracije - poručio je. A kako stvarno funkcionira naš kolektiv već šesnaest godina, imao se priliku uvjeriti i sam kada je prihvatio ulogu kolumnista časopisa Storybook. I to je još jedan zadatak koji odlično obavlja! Prvi je put Story u rukama držao davno, i ne sjeća se točno kada, ali priznaje da ga nije kupio sam. 

- Čini mi se da su ga kupili moji ukućani ili je to bio onaj trenutak: “Gle, mama, u novinama sam” - našalio se 36-godišnji Zagrepčanin koji je stranice Storyja krasio nekoliko puta. 


- Mislim da je pojavljivanje svaki put bilo vezano uz moj posao, emisije i gaže, što je prirodno i ide uz naš posao - kaže. Karijeru će nastaviti graditi, a samo za ovu godinu već ima puno planova. - Ove godine želim uskladiti neka putovanja s poslom te se nastaviti poslovno razvijati - objašnjava te poručuje za kraj: “Ulaganje u sebe prije svega!”