Domaća pjevačica Ivana Kindl odlučila je svoj rođendan provesti na toplom kod kuće. Jučer ga je dočekala ispred televizora s dečkom s kojim je imala filmski maraton jer, kako kaže, veliki su filmofili i ponekad do dugo u noć gledaju filmove, pa sukladno tome prespavaju dio narednog dana.

Vesela glazbenica kroz osmijeh je ispričala kako će danas biti u romantičnom okruženju sa svojim mačkama i dugogodišnjim dečkom Alenom, koji joj je ujedno producent i basist u bendu. 'Budući da sam siječanjsko dijete, što baš i ne volim jer sam više ljetni tip, skoro uvijek sam slavila rođendane kod kuće. Naravno, imala sam dječje tulume, pa kako su godine prolazile i tinejdžerske, a na kraju i odrasle, ali većinom doma' prisjeća se Ivana.

Svatko ima jedan rođendan koji pamti kao najbolji, pa tako i naša lijepa glazbenica. 'Najdraži rođendan mi je bio trideseti. Dugo nisam slavila rođendane. Bilo je jako lijepo i nisam ga slavila kod kuće. Organizirala sam ga u jednom kafiću dok sam još živjela u Zagrebu i pozvala sve svoje drage ljude i to je bilo jako lijepo okupljanje. Bili su mi najdraži prijatelji i lijepa i intimna atmosfera kakvu najviše volim. Njega sam baš proslavila', prisjetila se za Story.hr.

'Fascinantno je kako 20-godišnjaci malo burno reagiraju kada se bliže tridesetoj godini, što na primjer nije slučaj kada su četrdesete u pitanju. Onda se već čovjek privikne na to da godine idu i da je to jednostavno tako', ispričala je Ivana. 

Sada 41-godišnjakinja nije mogla izdvojiti koji joj je najdraži poklon koji je ikada dobila, ali je spomenula što najviše voli. 'Nisam tip koji gleda na materijalno, definitivno. Pokloni su mi bili jako bitni kad sam bila dijete, kao i svima nama. Svi smo samo čekali da vidimo što smo dobili, no ja nisam tip od poklona. Jedino možda kada dobijem poklone koji su baš izrađeni vlastitom rukom za mene. To je jako lijepo. Veseli me što mi Alen svake godine napravi neku lijepu gestu. Već smo jako dugo zajedno, ali svaki put se potrudi iznenaditi me, primjerice nekom sitnicom koju je zapamtio da mi se jako sviđa. Uvijek to napravi jer me nije teško obradovati, pa i najmanjim poklonom, zapravo gestom', rekla je Ivana i dodala kako joj je dovoljno da se netko sjeti njezinog rođendana.

Glazbenica je pred kraj prošle godine je za Story.hr najavila kako će ove jeseni izdati novi album koji će biti puno zreliji. Nakon što je godinu zaključila putovanjima i koncertima u Zadru, Dubrovniku, Velikoj Gorici, Bjelovaru i Čakovcu ove si godine želi i planira pravi, veliki koncert.