Ivana Lovrić danas ima razloga za slavlje - napokon je u ruke primila fakultetsku diplomu koja ju sada i službeno čini inženjerkom elektrotehnike. Ono što ju je razlikovalo od kolega na fakultetu je to štodanju je bila obična studentica, a kada bi napustila zgradu fakulteta, bila bi pjevačica jedne od najpopularnijih grupa u Hrvatskoj. 'Bilo je jako zanimljivo studirati i pjevati za Coloniu, kao da vodim dva života. Moram priznati da sam uživala u svakom trenutku. Kolege su me odmah počele zvati Colonia, a počele su i molbe za autograme i selfije. Svaki moj dolazak na faks bio je popraćen novim šalama', prisjetila se Ivana za Story.hr.

Nije lako biti student i uz to biti dio estrade gdje se svaki Ivanin korak prati, no 25-godišnjakinja svoje studentske dane pamti kao jedan od najljepših perioda života. 'Moji studentski dani bili su jako stresni i zabavni u isto vrijeme. Pamtit ću ih najviše po ljudima koje sam upoznala iz svih krajeva Hrvatske, posebno dok sam živjela u studentskom domu. Imam puno lijepih uspomena i teško je izdvojiti samo jednu, ali mislim da se ništa ne može mjeriti sa srećom koju osjetiš kad položiš zadnji ispit', kaže Ivana.
Iako se čini kako joj se baš sve išlo od ruke i kako je sve svoje obaveze uvijek izvršavala na vrijeme, Ivana priznaje kako to nije baš uvijek bio slučaj te da joj učenje baš nije bilo najmilija stvar za raditi svaki dan. 'Moram priznati da sam cijelo svoje školovanje bila kampanjac. Nije nešto na što sam ponosna, ali jednostavno bolje funkcioniram pod pritiskom', priznaje lijepa Drnišanka koja je sa svojom grupom nedavno predstavila novi hit 'Maskenbal'. Autor: A.S. Foto: Instagram, Luka Stanzl/PIXELL