Story radio
Početna Celebrity 99 prikaza 16. listopada 2017.

PJEVAČICA COLONIJE za Story.hr: 'Znamo se tek nekoliko mjeseci, ali...'

Jedna od najpoznatijih domaćih glazbenih grupa, Colonia, ima novu pjevačicu, Ivanu Lovrić. Ova 25-godišnjakinja nedavno je završila fakultet elektrotehnike, a svoj život okrenula je u glazbenom smjeru. Simpatična Drnišanka ne skriva svoju sreću zbog toga, a kako vrijeme odmiče, sve se bolje snalazi. 'Sada je već prošlo ono razdoblje privikavanja, sve se bolje snalazim i provodim, osjećaj je izvanredan', otkrila je pjevačica za Story.hr. Osim što uživa u pjevanju, ne krije ni oduševljenje svojim kolegama i suradnicima - 'Iako se znamo tek nekoliko mjeseci, imam osjećaj da se poznajemo puno duže. Surađujemo bez problema, odlično komuniciramo i svačije mišljenje se poštuje. Kad god netko ima prijedlog ili kritiku, uvijek ga se sasluša i skupa razgovaramo o svemu, mislim da zbog toga uspijevamo postići sve što želimo.'

09.06.2017 zagrebboris djurdjevic i ivana lovricfoto: ivana kaurloto | Author: 09.06.2017 zagreb boris djurdjevic i ivana lovric foto: ivana kaurloto
Colonia radi punom parom, a uskoro hrvatskoj glazbenoj sceni donosi novi hit. 'Trenutno radimo na novoj pjesmi koja će uskoro biti vani. Bit će u prepoznatljivom stilu Colonije, a Boris Đurđević autor je i glazbe i teksta, baš kao što je to slučaj i sa svim prijašnjim Colonijim pjesmama', otkrila je pjevačica, dodavši kako u bližoj budućnosti planiraju snimati i spot za spomenutnu pjesmu.
Kada ne pjeva, Ivana uživa u aktivnostima koje uključuju kretanje i boravak u prirodi. 'Kako sam prije dva tjedna napokon završila fakultet, sada mogu više vremena posvetiti nekim slobodnim aktivnostima. Jako volim biti vani, šetati, voziti bicikl i raditi bilo što na otvorenom', ispričala je. Iako se dotaknula svog privatnog života, o ljubavi ipak nije htjela pričati. 'Ne bih baš voljela govoriti o tome kada za tim nema potrebe. To su ipak intimne stvari i zato svoj ljubavni život želim sačuvati za sebe. Mislim da to nije važno za moju karijeru i radije ne bih pričala o tome', sramežljivo je priznala mlada plavuša.

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on

Iako je Ivana tek na početku, dobro se snalazi i uživa u svim prednostima novog načina života. Veliku podršku pruža joj njezina obitelj koja je kroz cijelo djetinjstvo slušala Ivanine neumorne solo nastupe unutar četiri zida njezine sobe. Čini se kako će popularnost i uspjeh ove mlade zvijezde u budućnosti samo rasti te kako joj se na poslovnom planu ne smiješi ništa dugo nego sreća.
Autor: A.S. Foto: arhiva Story.hr, Instagram

Komentari