Pomalo već svi znaju tko je Ivana Lovrić - novo lice popularne domaće pop-dance grupe Colonia. Iako su ju neki pokušali uspoređivati s Indirom, Ivana je svojim glasom i karizmom donijela novinu i osvježenje u grupu koja godinama pali i žari regionalnom glazbenom scenom. Colonia je nedavno predstavila najnoviji singl i video spot pod nazivom 'Maskenbal', a Ivana je oduševljena reakcijom i odazivom publike. 'Bilo je zaista divno! Toliko je bilo ljudi, da smo oduševljeni potporom što medija, što kolega iz javnog života. Prezadovoljna sam. Odlično smo se zabavili, a i pojeli i popili. Torta iznenađenja s kojom nas je Borisova supruga Valerija iznenadila bio je vrhunac večeri. Jako sam sretna s ekipom koja me okružuje!' ispričala je mlada pjevačica za Story.hr. Kao što i sama kaže, mediji su popratili ovaj važan događaj na kojemu je Ivana zablistala u elegantnom ženskom odijelu koje nosi i u predstavljenom spotu.

Kako se prije Colonie nije baš pojavljivala u javnosti, Ivana priznaje kako je neko vrijeme imala problema s tremom, no ona sve više jenjava. 'Treme je sve manje, a pjesama sve više. Dakle, do novog albuma koji izlazi na proljeće, bit će to samo sretni leptirići u trbuhu', otkrila je 25-godišnjakinja koja do kraja tekuće godine ima pune ruke posla. 'Imamo jako puno posla oko medijskog predstavljanja novog singla. Gostujemo kod Petka u In Magazinu, pjevamo i družimo se. Već idući tjedan putujemo u Beograd na nekoliko dana, imamo mnoštvo dogovorenih intervjua, što radijskih, što televizijskih. To me posebno veseli, veselim se prvom predstavljanju i u Srbiji gdje imamo zaista veliku bazu fanova! Nastupamo i u sklopu programa novogodišnje emisije na Novoj TV', kaže uzbuđena Ivana koja s lakoćom obara sve prepreke na putu do uspjeha.
Kako u moru obaveza valja predahnuti i odvojiti malo vremena za sebe, Ivana će iskoristiti nadolazeće blagdane kako bi se posvetila sebi i svojim bližnjima. 'Blagdane uvijek provodim u krugu obitelji. Puno jedemo, puno se smijemo i družimo da nadoknadimo sve propuštene trenutke tijekom godine', ispričala je Drnišanka koja je nedavno završila fakultet elektrotehnike. Što se tiče Nove godine, Ivana i Boris ostavili su otvorena vrata kada su u pitanju poslovne ponude i gaže. 'Naš menadžer Ivica Sente dogovara nastupe, pa tako i onaj za Novu godinu, stoga su sve mogućnosti još otvorene. Gdje god da budem, vjerujem da će fešta biti do jutra!'. Autor: A.S. Foto: Nikola Knežević, Mario Vidaček