Naša poznata pjevačica i nekadašnja članica grupe Femminem, Ivana Marić prije dva je mjeseca na svijet donijela svoje drugo dijete - kćerkicu Veru Moniku. Iako je već iskusna mama, priznala nam je kako se ipak susreće s određenim izazovima. 'Budući da mi je ovo bila druga trudnoća i da moja Vita ima već osam godina, mislila sam da sve znam i da sam najpametnija. Međutim, s Verom mi je sve drugačije. Ja sam sada mirnija, ona je mirnija beba no što je Vita bila i sve me to pomalo iznenađuje. Osim toga, cure su fizički vrlo slične, ali karakterno su potpuno različite', rekla je Ivana kojoj je obitelj na prvom mjestu.

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric) on

Budući da se već za mjesec dana planira vratiti pjevanju, svaki slobodan trenutak koristi za uživanje sa suprugom i kćerkicama, jer, kako kaže, nema ništa dragocjenije od toga. 'Planiram se uskoro vratiti gažama, a moj posao je takav da su mi vikendi radni. Zato nastojim maksimalno iskoristiti ovo slobodno vrijeme koje mi je prestalo prije povratka na posao', kazala je Ivana i dodala kako je previše aktivna osoba da bi mogla dugo izdržati bez posla.

Najveća podrška joj je suprug Vjeko za kojeg Ivana ima samo riječi hvale: 'On je zaista divan i jako mi puno pomaže. Pravi je obiteljski čovjek, a mislim da to, prije nego što je postao otac, ni sam nije znao.' Ivana je kazala i kako zasad ne planira treću trudnoću ali ne isključuje mogućnost da će ona i suprug jednoga dana imati još djece. 'Iskreno, kada bi mi sad netko rekao da će moje sljedeće dijete biti sin, odmah bih pristala na treću trudnoću', zaključila je uvijek dobro raspoložena Ivana.