Voditeljica Otvorenog radija, 33-godišnja Ivana Mišerić, na Instagramu se pohvalila svojom destinacijom za godišnji odmor. U pravom trenutku, dok Zagrebom hara nevrijeme, otputovala je u sunčanu Španjolsku.

Kao i poslovne trenutke, na svojim društvenim mrežama, Ivana često dijeli i one iz privatnog života. Svako svoje putovanje, radijska voditeljica zabilježi zanosnim fotografijama. Krajem prošle godine, svoju vitku liniju pokazala je na plažama Maldiva dok je ovoga puta to odradila u sunčanoj pustinji Španjolske. Kao i na prethodnim, i na ovom putovanju pridružio joj se njen dečko, poduzetnik Sandro Mur. Avanturom u Španjolskoj još su jednom dokazali da su zaljubljenici putovanja. 

Na vrućem pustinjskom pijesku, poznata plavuša pozirala je u kupaćem kostimu. Kako bi se zaštitila od sunca, nosila je bijele sunčane naočale i šiltericu. Ivanina duga plava kosa već je sada zaprimila beachy valove koji su u zadnje vrijeme IN. 

Iako se iz priloženih fotografija ne bi reklo, 33-godišnjakinja ne posvećuje previše pažnje oblikovanju svog tijela. Ivana je poziranjem u kupaćem kostimu pokazala ravan trbuščić ali i zanimljivu tetovažu na bedru. 'Povremeno vježbam ili se natjeram malo aktivirati, ali zapravo poslu i ubrzanom tempu života dugujem svoju figuru', rekla je za svojevremeno Story.hr.

Podsjećamo, Ivana Mišerić krajem prošle godine na svom Instagram profilu objavila je sretnu vijest o promjeni svojeg singl statusa. 'Sretna.Volim.Hoću podijeliti', riječi su kojima je opisala vezu sa Sandrom Murom, osnivačem tvrtke Bellabeat.