Voditeljica Otvorenog radija i HRT-ove emisije PopRock.hr, 32-godišnja Ivana Mišerić zagolicala je maštu mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu posljednjim fotografijama koje je objavila. Naime, Ivana se pohvalila fotografijama nastalim na balkonu zagrebačkog hotela, a zadivljujuću pozadinu u drugi plan je bacio njezin dekolte. 

Pozirajući u uskoj bijeloj haljini dugih rukava, koja je dodatno naglasila njezinu vitku liniju, Ivana je dubokim dekolteom otkrila kako ispod haljine nema grudnjak. Na zadivljujuće fotografije nisu ostali ravnodušni ni njezini obožavatelji koji su ju u komentarima zasuli komplimentima. 'Predivna si draga', 'savršena si', 'wow', neki su od komentara ispod objavljenih fotografija. 

Podsjećamo, Ivana se nedavno vratila s romantičnog putovanja u Veronu gdje je otišla u društvu dečka, 29-godišnjeg poduzetnika Sandra Mura. 'Nemamo plan za dalje. To se mijenja iz dana u dan kod nas. Kažemo da ćemo otići, pa ne odemo. Kad kažemo da ostajemo doma - odemo u Veronu. Tako to funkcionira', prokomentirala je Ivana putovanje samo za Story.hr