Ivana Mišerić nedavno se pohvalila novim dečkom s kojim je uživala u čarima egzotičnih Maldiva, no i dalje nije htjela previše otkrivati o muškarcu koji joj je ukrao srce. Sada znamo da je riječ o 29-godišnjem poduzetniku Sandru Muru, osnivaču poznate hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat. Voditeljica Otvorenog radija i HRT-ove emisije PopRock.hr priznala je da je jako sretna te da ju novi, četiri godine mlađi partner ispunjava. 'Super je sve, prirodno nekako ide, bez stresa', priznala je Ivana za Story.hr te istaknula kako je njezina majka već upoznala i odobrila simpatičnog Sandra.

'Moja Buba, kako joj se ne bi svidio kad je dobar i normalan dečko. Ne znam je li tip dečka kojeg su moji zamišljali uz mene, nismo nikada o tome kod kuće puno razgovarali. Valjda su bili prilično sigurni u moj odabir pa nismo imali potrebe, ali mislim da bi moj tata, da je tu, bio jako sretan zbog mene jer sam sretna i mirna. Znam da mama je', kaže atraktivna 33-godišnjakinja te dodaje kako jedva čeka upoznati Sandrovu obitelj: 'Još nisam imala priliku upoznati njegovog tatu, ali veselim se tome jako, trebalo bi biti uskoro.'

Za Ivanu je poznato da drži do svog izgleda, a njezin stil kopiraju brojne Hrvatice. Iako njezin dečko tvrdi kako mu se sviđa odjevanje njegove djevojke, Ivana je sumnjičava oko toga misli li on to zaista. 'Sandro mi je neki dan rekao: 'A dobar mi je taj tvoj stil.' Mislim da mu se zapravo ne sviđa. Puno je tu boja i detalja, dok on nosi jednostavne boje - samo crno, sivo, tamno plavo... Dobro to nosi', kroz smijeh otkriva simpatična plavuša te priznala kako još uvijek nije prošla prvi šoping s odabranikom u kojeg je ludo zaljubljena.

Foto: Instagram