Ivana Mišerić lijepo je lice iza ugodnog glasa koji vas svako jutro budi na Otvorenom radiju, a osim njega, prepoznatljiva je i voditeljicina energija kojom zrači gdje god da se pojavi.

Gotovo uvijek nasmijana, Ivana je vrlo jednostavna i pristupačna, a krasi je i ona zabavna crta zbog koje je ponekad možemo vidjeti kao simpatičnu plavušu s Harvarda. Tako je nedavno Ivana i izgledala upravo poput plavuše s Harvarda kada si je outfit uskladila s novim ružičastim vozilom koje si je priuštila. Riječ je o katani, koja postaje sve popularnija na ulicama metropola zbog jednostavnosti korištenja i snalaženja u prometu. 'To je električni moped, odlična stvarčica za po gradu. Napuniš i pičiš. Upečatljivo izgleda, a koliko vidim po reakcijama ljudi – fora im je. Zaustavljam promet, što zbog vizualno rozog spektakla, što zbog brzine jer ne ide brže od 30 kilometara na sat. Uglavnom vidim da me ekipa redovito fotografira po skrivećki' ispričala je simpatična Ivana.

Iako kao mala djevojčica nije ni sanjala da će ikada posjedovati išta više od bicikla, vjerujemo da bi ovo ružičasto čudo ispunilo baš svake djevojačke snove. 'Ovo zaista nisam ni sanjala da ću posjedovati. Nisam zapravo ni planirala, jednostavno se dogodilo. Meni kada nešto puhne ne mogu si pomoći' rekla je i usporedila je katanu s cipelama s obzirom na razne modele i boje koje trenutno postoje u ponudi. Osim što je praktičan za kratke vožnje gradom, Ivana ističe da je 'tih, na struju i jako simpatičan' zbog čega i plijeni poglede.

S obzirom na kompilaciju fotografija koje je Ivana objavila na društvenim mrežama sa svojom Katanom, reklo bi se da voli ružičastu boju, pa smo je upitali da li i inače svoje outfite usklađuje prema vozilu koje vozi. 'Koliko god bilo nevjerojatno, outfit se zaista slučajno poklopio uz vozilo, a s obzirom da imam šareni ormar s puno pastelnih boja, samo se posložilo' otkrila je.