Urednica i voditeljica emisije ‘Provjereno’ svaki svoj slobodan trenutak provodi u društvu svojih omiljenih muškaraca, sina Huga i psa Tita. Tako je sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama odlučila podijeliti kako izgleda kada njih troje odu u kupovinu na omiljeno nedjeljno odredište brojnih Zagrepčana, sajam Hrelić. 

'Nedjelja je dan za životne lekcije. Dala sam mu 50 kuna i savjet da isključivo o njemu ovisi s koliko će se stvari vratiti doma. Tako se uči biznis. Umiljata faca, a težak na novčaniku', napisala je simpatična 37-godišnja voditeljica pored fotografije svoga sina i psa koji poziraju uz šarenu ponudu najpoznatijeg zagrebačkog sajma.

Kao što se i vidi na fotografijama, Hugo je zaigran dječak, mudrica, kako je Ivana sama rekla, kojemu nije važno što mu je majka poznata. 'Njemu je to isto kao da radim na telefonskoj centrali' izjavila je jednom prilikom. Budući da je samohrana majka, Ivani u brizi oko djeteta pomaže cijela obitelj, osobito, kako je jednom napomenula, sestra, a sa sinom ima odličan odnos. 'Slušam ga i puno razgovaram s njim. Nisam popustljiva nego razumna. Učim ga da bude dobar čovjek i poštuje drukčije od sebe. Da je ljepota ovog svijeta u različitostima', poručila je.