Bivša Miss Universe 2003. godine, 35-godišnja Ivana Paris pojavila se ovog vikenda u javnosti prvi put nakon dva mjeseca otkako su krenule glasina kako se razvodi od supruga, bivšeg mistera Hrvatske, 37- godišnjeg Dine Bubičića. Par koji je bio u braku od 2010. godine i ima dvojicu sinova, osmogodišnjeg Leonida i trogodišnjeg Noela, odbio je tada komentirati napise o razvodu, a Ivana je sada prvi put viđena u Opatiji gdje je nosila modnu reviju. 

Ivana se u sklopu predstavljanja novog visoko hidratizirajućeg hijaluronskog seruma doktorice Viviane Jurković  ponovno vratila na modnu pistu i prošetala u prelijepom Remisens Premium Heritage hotelu Imperial u Opatiji. Osim 35-godišnje bivše Missice, među mnogobrojnim okupljenim bili su i Ana Begić Tahiri, Iva Mihalić, Sandi Cenov, Nenad Gračan, a u gastro delicijama uživala su i zaštitna lica seruma Daniela Gračan, Ema Gračan, Ivana Delač i Nikolina Miletić Minovska.

4236

Tijekom večeri su nastupili Marko Tolja, Antonela Malis, Antonio Krištofić, Nikolina Tomljanović i Sandro Bastiančić. Dizajner Ivica Skoko predstavio je svoju novu kolekciju elegantnih večernjih haljina, a pistom je samo za ovu prigodu, osim Ivane Paris, prošetala i nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač, ali i dvije Kraljice Hrvatske Daniela Gračan i Ema Gračan . Program je zatvorila revija Vivan mode te nastup riječkih mladih repera Marka Čačića i Frana Brnelića te plesači Wanted agency Croatia.