Jedna od omiljenih domaćih radijskih voditeljica, Ivana Mišerić, u posljednje je vrijeme u fokusu javnosti, a sve zahvaljujući fotografijama s mora na kojima je pokazala zavidno oblikovanu figuru. Iako se čini kako plavokosa ljepotica dane provodi u teretani i neumorno vježba kako bi ostvarila ovakve rezultate, to ipak nije slučaj. 'Čitam baš kako pišu svuda da se linija kleše i da sigurno naporno vježbam, moram priznati da sam zapravo skroz lijena po tom pitanju. Povremeno vježbam ili se natjeram malo aktivirati, ali zapravo poslu i ubrzanom tempu života dugujem svoju figuru', ispričala je Ivana za Story.hr.

'Neću reći da sam uvijek zadovoljna i da se ne debljam. Naravno da ponekad dobijem koji kilogram viška, no prije nego se pokrenem i počnem trenirati, one prirodno odu zbog načina života kakav živim. Puno radim, rano ustajem i jednostavno jedem ono što mi tijelo traži. Preferiram zdravu hranu, no ne baziram prehranu samo na njoj, tako da bih lagala kada bih rekla da se puno mučim za dobar izgled', nastavlja simpatična Ivana. Osim zavidnom figurom, radijska voditeljica može se pohvaliti i preplanulom puti koja laska njezinoj svijetloj kosi te je najbolji dodatak svim modnim kombinacijama.

'Iskreno, prije sam se voljela 'pržiti' na suncu i hvatati boju, no sad me već to sve umara i ne mogu dugo izdržati jer mi postane prevruće. Kako sam smještena uz plažu, spontano biram što ću raditi i kada, a za to vrijeme hvatam boju i uživam u ljetu. Volim čitati knjige dok sam na plaži pa i tu uhvatim koje tragove sunčevih zraka', priznaje Ivana kojoj je za odmor preostalo još dva tjedna.

'Nemam nikakvih konkretnih daljnih planova za ljeto, uglavnom se krećem tu oko Zadra i ne planiram previše. Jedino što imam na rasporedu je prijateljičino vjenčanje u Osijeku gdje ću joj biti kuma, tome se jako veselim', kroz smijeh je otkrila simpatična voditeljica i te nastavila uživati u čarima ljeta u svojoj maloj oazi mira.