Zaljubljenik u komediju i groteskne impresivne rečenice kojima uveseljava i mami osmijehe svoje publike, 35-godišnji Ivan Šarić uspješan je u svemu čega se prihvati. Ipak, i njemu je ponekad potreban bijeg od svakodnevice koji pronalazi u putovanjima i doziranom igranju videoigara.

Story: Putovanja su vam velika strast. Koliko vam je potrebno da se spakirate?
Dovoljno mi je sedam minuta da se spremim za tjedan dana putovanja. Strpam u torbu četiri majice, dvoje traperice, čarape, tenisice, punjač za mobitel, kozmetiku i gotov sam. 

Story: Postoji li neka destinacija na vašoj listi želja?
Veliki mi je san otići u Japan. Ne znam kad ću to moći, ali želim to već 15 godina. Cijela njihova kultura, sve me zanima. Čudni su ti Japanci, kao neki izvanzemaljci koji su ondje došli i naselili se. Zanima me ta njihova različitost, suprotnost od zapadnog svijeta, a posebice Balkana.  

Story: Od svih mjesta na kojima ste dosad bili, što vas je najviše impresioniralo?
Sve lokacije koje sam posjetio imale su svoj čar. Kad putujem s Kora­nom, to su drukčija putovanja nego kada sam prije putovao sam ili s prijateljima. S dečkima je to više avanturistički pa ponekad čak pomislim da je dobro što smo živi, a s Koranom je ipak laganije i doima se više turistički. 

Story: Osim putovanja, strast su vam i videoigre. Jeste li ih voljeli odmalena?
Na Koraninu žalost, jesam. Šalim se, ma još odmalena sam se zaljubio u igrice. To mi dođe kao ispušni ventil i žene to ne mogu razumjeti. Ponekad mi je to bijeg od stvarnosti, ali svakako treba pripaziti i ne pretjerivati.