Kraljevski dvor opet nije sretan navodnom novom odlukom 37-godišnje vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle i njenog 34-godišnjeg supruga, princa Harryja. Naime, izvor za Vanity Fair je rekao kako je Meghan u razgovoru sa svojim prijateljima otkrila kako ona i Harry planiraju odgajati svoje dijete, točnije žele odgoj djeteta bez rodnih stereotipa. 'Njena točna riječ je bila 'fluidno', rekao je izvor, dok je glasnogovornik Kensingtonske palače izjavio kako su navodi potpuno netočni. 

Iako kraljevski par još uvijek nije potvrdio spol njihova djeteta, ali i prema kraljevskom protokolu, javnost tu informaciju neće saznati do samog rođenja bebe, ne očekuju da novorođenče nosi plavu ili ružičastu boju. 'Izbjegavat ćemo rodne stereotipe', navodno je rekla Meghan, a izvor je to otkrio za spomenuti magazin. Inače, o ovoj informaciji se počelo pričati nakon što su otkrili da su dječju sobu uredili u neutralnim bojama. 

Podsjećamo, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u listopadu su službeno objavili da očekuju svoje prvo dijete dok su bili na kraljevskoj turneji u Australiji. Iako se prema kraljevskom protokolu ne smije otkriti spol djeteta javnosti, bivša glumica je navodno svojim prijateljicama na baby showeru otkrila kako će roditi dječaka. Također je slučajno otkrila da će njihovo prvo dijete doći na svijet krajem travnja ili početkom svibnja.