Australska glumica za kojom uzdiše čitav svijet, Margot Robbie, povodom svog 29. rođendana objavila je simpatičnu fotografiju iz djetinjstva. Rijetko tko bi na fotografiji simpatične djevojčice prepoznao današnji seks-simbol. Riječ je o fotografiji koja prikazuje mladu Margot kad je imala otprilike šest godina. Na njoj se smiješi karakteristično vragolastim osmijehom, koji je današnjim filmofilima itekako dobro poznat.

Podsjetimo, Margot se našla u središtu pozornosti kada ju je kao 22-godišnjakinju u svome filmu 'Vuk s Wall Streeta' angažirao legendarni Martin Scorsese. Nekada australska kraljica sapunica, Margot se ekspresno vinula u nebo među holivudsku kremu A-liste.

Nakon inicijalnog uspjeha, nastavila glumiti u filmovima, ali ih i producirati pa je tako poznata njena uloga u filmu 'Odred otpisanih', te 'I, Tonya', biografski film u kojem glumi suludo kompetitivnu olimpijsku klizačicu Tonyju Harding, i za koji je nominirana za nagradu Oscar. Danas je glumica sretno udana za redatelja Toma Ackerleyja, Britanca kojeg je upoznala na snimanju filma 'Suite Francaise' 2014. godine.