Maleni Rio, dvogodišnji sin pjevačice i voditeljice Ide Prester i njezinog supruga Ivana Peševskog, danas je u Beogradu proslavio rođendan. Maleni slavljenik još uvijek nije bio svjesan da je upravo on glavna zvijezda slavlja, no ipak se odlično zabavio. 'On nije imao pojma da mu je rođendan, naravno, ali je pljeskao dok smo mu pjevali jer su i svi drugi pljeskali', ispričala je Ida za Story.hr. Odala nam je i kako je Rio proslavio svoje drugi rođendan. 'Super se proveo, najviše se igrao u kutu sam sa slagalicom, taman kako najviše voli. Došlo je jako puno djece, oko 40, većinom Rokovih i Riovih frendova iz vrtica, baš je bila je prava bučna fešta', dodala je ponosna mama.

Bučna dječja proslava imala je i humanitarni karakter, a kako je isti slučaj bio s prošlogodišnjim slavljem, izgleda da ovaj hvalevrijedan čin postaje tradicija. 'S obzirom da Rio ima SVE od Roka, igračke i garderobu.. rekli smo gostima da ne donose poklone Riu nego da skupe igračke i garderobu za djecu koja nemaju, pa sve to nosimo u sirotište. Tako smo i prošle godine napravili, mislim da je to najkorisnije', objasnila je Ida.

Uz Ria, Ida i Ivan imaju i starijeg sina, četverogodišnjeg Roka. Sretni roditelji uživaju u svojoj obiteljskoj oazi, koju su stvorili nakon što su izmijenili bračne zavjete 2013. godine.