Supruga domaćeg nogometaša koja je svakako jedna od onih koje izazivaju najveći interes javnosti, Izabel Kovačić, svojim objavama na društvenim mrežama nerijetko uveseljava svoje brojne fanove. Ipak, najnovija objava supruge Mate Kovačića, pokrenula je šuškanja kako 25-godišnjakinja očekuje prinovu.

Naime, Izabel na fotografiji koju je objavila na Instagramu pozira u Londonu sa svojom nećakinjom u širokom bijelom kaputu koji zaklanja njezin trbuh, a mnogi su zbog toga pomislili da je lijepa Izabel trudna.

'Jesi li trudna?', 'Baby boom' i 'Izgledaš odlično', samo su neki od komentara obožavatelja koji su se ponadali kako Izabel i Mateo očekuju bebu.

Prisjetimo se, ljubav Matea i Izabel počela je prije 8 godina, a upoznali su se u crkvi gdje je nogometaš bio ministrant, a lijepa Izabel pjevala u crkvenom zboru. Pretprošle su se godine, upravo na mjestu gdje je ljubav i rođena, vjenčali, a nakon svadbe supruga našeg reprezentativca pod još većim je povećalom medija. Bez obzira na to, Izabel je još uvijek ostala jednostavna i samozatajna, intervjue ne daje, a sve što možemo doznati, vidimo u objavama na Instagramu gdje ima 419 000 pratitelja