Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića koji za hrvatsku reprezentaciju igra na poziciji veznog igrača, objavila je na Instagram storyju preslatke fotografije svoga supruga u društvu dvoje mališana. Mateo ne skriva radost zbog ove simpatične podrške, a njegovi maleni navijači sigurno su mu još veći poticaj da u finalnoj utakmici protiv Francuske da sve od sebe da Hrvatska osvoji zlatni pehar.

Lijepa Izabel, svog supruga bodri u Rusiji već neko vrijeme te ne propušta na svakoj utakmici glasno navijati s tribina. Ljepotica je u Rusiju je stigla potpuno opremljena. Na utakmicama nosi hrvatski dres, a oko vrata zlatni križić koji je simbol njene i Mateove vjere.

Iako se Mateo ozlijedio na utakmici protiv Danske i utakmica je bila neizvjesna do zadnjeg penala, to ga nije pokolebalo da se za Hrvatsku bori do samoga kraja. Budući da je na svakoj dosadašnjoj utakmici Mateo ostavio srce na terenu, ne sumnjamo da će i na utakmici protiv Francuske naš proslavljeni nogometaš briljirati.

Podsjetimo, Mateo i njegova najveća podrška, lijepa Izabel upoznali su se još u svojoj župi u Sesvetskim Selima kada je on bio ministrant, a ona članica župnog zbora. Nakon sedam godina veze, par je izrekao 'sudbonosno da' pred najbližima, a kolege iz Izabelinog zbora su im pjevali na obredu.

Iako su, kada se Kovačić preselio u Milano gdje je igrao za Inter, prvotno održavali vezu na daljinu, ljubav je nadjačala kilometre i danas je ovaj dvojac nerazdvojan par koji nerijetko usklađuje modne kombinacije i objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama.