Supruga domaćeg nogometaša koja je svakako jedna od onih koje izazivaju najveći interes javnosti, Izabel Kovačić proslavila je svoj 25. rođendan u društvu svog supruga.

Iako nisu svakodnevno aktivni na društvenim mrežama, ovaj dvojac voli povremeno podijeliti sa svojim obožavateljima trenutke u kojima najviše uživaju. Dok lijepa Izabel nerijetko objavljuje svoje stylinge i u čijem društvu provodi vrijeme u Londonu, Mateo se voli pohvaliti svojom suprugom.

Tako je mladi nogometaš Mateo Kovačić otkrio da je poduzetnica proslavila svoj rođendan u njegovom društvu i opuštenoj, privatnoj atmosferi. Iako nije odao gdje su točno bili, očito je da je umjesto torte, Izabel dobila voćnu salatu serviranu u ananasu. Osmijeh koji s lica 25-godišnja ljepotica nije skidala, dovoljno govori o tome koliko je sretna u društvu svog dragog zbog kojeg se prije nekoliko mjeseci preselila u prijestolnicu Engleske gdje su dugo tražili stan. 'Posljednjih nekoliko mjeseci bili smo prilično zauzeti traženjem stana u Londonu pa sada napokon možemo odahnuti i opustiti se u vlastitom domu' otkrila je nedavno Izabel za Story.