Nogometna zvijezda kraljevskog kluba, Mateo Kovačić, sa svojom boljom polovicom posjetila je Vatikan. Ono što je izazvalo simpatije javnosti je sklad između njega i supruge Izabele, a ovaj put riječ je o doslovnom skladu njihovih odjevnih kombinacija.

'Kakvo prekrasno iskustvo', napisao je Realov igrač na Instagramu ispod fotografije iz Vatikana gdje stoji rame uz rame s Izabelom odjeven u karirano odijelo i klasičnu bijelu košulju. Lijepa supruga nogometne zvijezde uskladila se s boljom polovicom odjenuvši sivo odijelo i bijelu majicu. Kombinaciju ju podigla na višu razinu s decentnim zlatnim lančićem s privjeskom u obliku križića i remenom modne marke Gucci. Riječ je o modelu remena čija cijena seže do 350 €, odnosno 2619 kuna.
Izabela i Mateo Kovačić privlačili poglede iz samo jednog razloga
Story 
Kovačić je zbog ozljede primoran propustiti kvalifikacijski ciklus reprezentacije protiv Finske i Ukrajine, a odmor je potražio u katoličkoj prijestolnici u društvu atraktivne supruge. Par je u vezi još od mladih dana, a upoznali su se u katoličkim krugovima što dodatno objašnjava odabir njihove destinacije za odmor. Autor: A.S. Foto: Instagram