Story radio
Početna Celebrity 2228 prikaza 11. listopada 2018.

Izašao iz osmogodišnjeg braka pa ušao u vezu s pjevačicom

Instagram (Screenshot).

Nedavno razvedeni glumac ponovno se zaljubio

Jedan od omiljenih holivudskih ljepotana, glumac Channing Tatum, ponovno ljubi, i to britansku pjevačicu Jessie J, pišu strani mediji. Zvijezda filmova 'Step Up' i '21 Jump Street' je u posljednjih nekoliko mjeseci često puta viđen u društvu spomenute glazbenice, a čak je prisustvovao i njezinim koncertima u Salt Lake Cityju i Seattleu. Channing je do prije pola godina bio osam godina u braku s glumicom Jennom Dewan s kojom ima i kćer Everly, zbog koje je par ostao u dobrim odnosima, no čini se kako su i glumac i glumac krenuli dalje kada je ljubav u pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Osim što je u Seattleu uživao na koncertu svoje nove odabranice, Channing i Jessie uhvaćeni su kako tamo igraju mini-golf, piše Harper's Bazaar, a izvor blizak paru za People je rekao kako je riječ o još uvijek svježem odnosu u kojem su oboje sretni. 'Njihova veza je nova, tek su počeli, opušteni su i skupa se zabavljaju' rekao je izvor. Također, šuška se kako se 38-godišnjak uselio u stan svoje nove 30-godišnje djevojke te kako su zaljubljeni preko ušiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

No, i Channingova bivša ponovno je počela izlaziti s drugim ljudima. Kako piše People, Jenna je ponovno otvorena za nove odnose, no nije riječ o nekom ili nečem konkretnom, s obzirom na to da je prilično zauzeta novim projektom na kojem radi, no njezino srce dostupno je onome tko u uspije šarmirati i osvojiti. Ipak, razvod ovog dvojca šokirao je javnost jer su bili poznati kao jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu, no čini se kako to ipak nije bio slučaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

 

Komentari