U Mlaki Antinskoj djevojke su morale odraditi večernje hranjenje životinja, a Viki je odabrala bijelu torbicu za ulazak u kokošinjac. 'Odlučila sam sa sobom ponijeti bijelu torbicu za bijele kokoši!' objasnila je Victoria.

Boris je kod djeda pripremio lagane seoske zadatke vezane uz konje, a prvo je kandidatkinje podučio timarenju. Leonida i Ana-Paula primile su se posla, a Ana je komentirala da joj je to sve malo prenaporno. 'Koja se bude više trudila ide dalje, a koja ne, ta neće. Tako ja to gledam i tako će biti', rekao je Boris dok je Ana željno iščekivala jahanje. 'Nisam previše oduševljena, a Boris je uvijek na mojoj strani jer mu se sviđam pa mi popušta', rekla je Ana-Paula.

Istodobno se u Metkoviću odvijala prava drama jer su bili u opasnosti ljudski životi zbog požara koji je izbio. 'Svašta sam očekivala da ću doživjeti u Metkoviću, ali požar nisam. Ovo je stvarno šokantno', rekla je Vera, a i ostatak ekipe bio je vidno uzrujan pa su se zaputili vatrogascima i pitali ih treba li im pomoć, no objasnili su im kako im ne mogu pomoći i da bi požar mogao doći i do Ljubinih maslina. 'Bojim se za svoje masline jer su stare oko 300 godina', komentirao je Ljubo, no vatrogasci su ga smirili rekavši da je sve pod kontrolom. Nakon opasnog susreta s vatrom Ljubo je djevojke odlučio odvesti u kazalište. 'Možda nam je stripera priredio', rekla je Ljubica. No Ljubo je damama uistinu priredio iznenađenje pojavivši se u crvenom plaštu s lubanjom u ruci i recitirajući stihove 'Hamleta'. Na kraju su cure bile pomalo nezadovoljne Ljubinim stihovima jer je pričao o nesretnoj ljubavi i da postoji samo na nebu. 'Pa ja sam ti pala s neba, Ljubo', 'Da sam imala sada grudnjak, bacila bi ti ga', redali su se komentari djevojaka. 'Mislim da nije ni za komičara ni za glumu', rekla je Vera na kraju Ljubina performansa kao Charlie Chaplin.

Novu epizodu emisije 'Ljubav je na selu' ne propustite pogledati već sutra od 21 sat, na RTL-u. Ukoliko ste propustili neku od epizoda, možete je pogledati na RTLplayu.