Bila sam iznenađena, zbunjena, ali istinski sretna. Navrle su mi suze radosnice na oči. Taj ću trenutak i osjećaj pamtiti cijeli život - rekla nam je 34-godišnja glumica Lana Gojak i za Story potvrdila da ju je redatelj Siniša Bajt zaprosio u prosincu prošle godine, na samu treću godišnjicu veze. Osam godina stariji Siniša i Lana upoznali su se sasvim slučajno dok se on iseljavao, a ona useljavala u podstanarski stan. Kako kaže Lana, između njih je odmah zaiskrilo.

Putevi su im se isprepleli nekoliko godina poslije, a prohodali su nedugo nakon spoja na izložbi. Lijepa glumica otkrila nam je da nije imala predosjećaj da će je Siniša zaprositi. - Nisam primijetila drukčije ponašanje jer sam bila potpuno udubljena u snimanja. Taj sam dan došla smrznuta kući sa seta, spremila se da idemo na dogovoreni ručak u restoran, a Siniša mi je priredio pravo iznenađenje. Kad sam vrtjela film unatrag, smijali smo se kako me vrlo vješto izmuljao oko nekih sitnica - rekla je Lana koja kaže da ju je zaprosio na romantičan i šarmantan način.

Radosnu vijest sretni su zaručnici podijelili s roditeljima i najbližim prijateljima zajedničkom fotografijom. Konkretnih vjenčanih planova još nemaju, ali uskoro će početi planirati. - Razgovaramo, ali prilično smo opušteni u vezi s tim. Imamo neke zamisli i moramo ih početi realizirati. Vjerujem da će vjenčanje biti ove godine, što prije da mi se dragi ne predomisli - našalila se Lana te dodala: - Najvažnije nam je da taj dan s nama budu ljudi koje volimo i da nam osmijesi ne silaze s lica. Puljanka, koja se zbog ljubavi i posla preselila u Zagreb, kaže da ima osjećaj kao da su već bračni par i vjeruje da se vjenčanjem neće mnogo toga promijeniti. - Veseli me svaki naš zajednički dan. To je još jedan romantični korak, slavlje ljubavi - zaključila je glumica koja igra u predstavi ‘Sve o ženama’ Teatra Gavran, a imamo je priliku gledati i u ‘Čistoj ljubavi’ na Novoj TV. - Na audiciji za predstavu bilo je 70 glumica i bilo mi je drago kad sam doznala da sam među odabranima. Dobrih je ženskih uloga zaista malo, ali imam sreću što ih u jednoj predstavi igram čak pet - rekla je o trenutačnom glumačkom angažmanu.