Dvije glumice i jedna glumica i voditeljica toliko su uživale na proslavi 50. rođendana glumca Vedrana Mlikote u Zagvozdu da su potpuno pogubile kompas. Bar su tako dale do znanja na fotografiji koju su Doris Pinčić Rogoznica, Ornela Vištica i Ana Maras Harmander objavile ne Instagramu. Nije ni čudo, s obzirom da je Vedran na svoj okrugli rođendan u Imotskom okupio oko 700 ljudi, što rodbine, a većinom prijatelja i kolega iz glumačkog i javnog života. Na ogromnoj fešti na kojoj se itekako dobro jelo i pilo lako se bilo izgubiti među silom razgaljenih uzvanika.

 'Trojac bez kormilara. I neka nas netko pazi odozgora', napisala je glumica Ana Maras Harmander uz objavljenu fotografiju. Podsjetimo, na proslavu, za koju kažu da je bila u razmjeru nekih boljih svatova, stigli su brojni domaći celebrityji, među kojima su glumice Anja Šovagović Despot, Bruna Bebić, Marija Škaričić i Mia Begović, pjevač Giuliano, alpinist Stipe Božić, predsjednički kandidat Miroslav Škoro te mnogi drugi.

'Kada Vedran Mlikota slavi 50. rođendan u svom Zagvozdu, to izgleda ovako... Policija na cesti upućuje goste na slobodna parkirališta, budući da je došlo 700 ljudi s otprilike 300 automobila. Ispeklo se preko 50 janjaca, narezalo preko 30 pršuta, hektolitri bijelog i crnog vina... Cijelo mjesto je u blokadi. Apsolutno svi su ovdje, Matija Vukica je na basu, Goran Navojec je konobar, Ana Maras pleše na stolu, Donat spava u mojoj futroli od gitare... A tek je počelo', napisao je impresionirani suprug Doris Pinčić Rogoznice na svom Instagram profilu.