Kralj narodne glazbe, Šaban Šaulić, tragično je preminuo 17. veljače ove godine u stravičnoj prometnoj nesreći u Njemačkoj, a vijest o njegovoj smrti najviše je pogodila njegovu suprugu Gordanu i djecu. Iako su neutješnu udovicu tjednima pokušavali nagovoriti da napusti Srbiju kako bi se odmorila i sabrala misli, ona je to odbijala. Međutim, Kurir sada prenosi kako je Gordana Šaulić ipak odlučila napustiti Srbiju. 

IZNENADA Udovica Šabana Šaulića napustila Srbiju
Instagram 

Udovica iznenada preminulog Šabana Šaulića napustila je Beograd i otišla u inozemstvo kako bi se u miru i privatnosti nosila s velikim gubitkom, daleko od očiju javnosti. Spomenuti srpski portal još donosi kako nije poznato gdje se točno nalazi Gordana, koja je u braku sa Šabanom bila posljednje 43 godine te se isto tako ne zna do kada će se zadržati u inozemstvu. 

IZNENADA Udovica Šabana Šaulića napustila Srbiju
Instagram (Screenshot) 

Također, nakon što je posljednjih tjedana vrijeme provodila u kući, daleko od očiju javnosti, mediji su nedavno uspjeli doći i do Gordane. 'Molim vas, imajte razumijevanja u ovim teškim danima i trenucima. Kako ću biti, borim se', rekla je kratko supruga preminulog pjevača tužnim glasom za Avaz.ba. Obitelj i prijatelji Šabana Šaulića prošli su tjedan na emotivan način obilježili 40 dana od smrti velikog glazbenika.