Story radio
Početna Celebrity 92 prikaza 15. studenoga 2017.

Iznenadit ćete se koju glazbu slušaju ove domaće zvijezde

collage

Iako bi mnogi na prvu pretpostavili da Ivana Lovrić, Sandi Cenov i Pamela Ramljak u slobodno vrijeme slušaju glazbu koja je, u najmanju ruku, slična onoj koju i sami stvaraju, to zapravo i nije tako. Ovi domaći glazbenici samo za Story.hr otkrili su što najviše vole slušati u slobodno vrijeme, koliko često idu na koncerte te koliko se njihov glazbeni ukus mijenjao kroz godine. Glazbeni ukus pjevačice Colonije, Ivane Lovrić, zaista je raznolik. U slobodno vrijeme najviše sluša Rihannu, Jess Glynne i Adele. Kako nam je priznala, sve više sluša hrvatsku glazbu i velika je obožavateljica Doris Dragović i grupe Dalmatino.

Na koncerte ide kada god može, a najdraži nedavni koncert joj je onaj Miše Kovača u Areni. 'Uživala sam u svakoj minuti!', otkrila je Ivana. U mladosti je slušala Coloniju, obožavala je Magazin, Petra Grašu, Karmu i Severinu, a iste te glazbenike voli slušati i danas. 'Dobra pisma je dobra pisma!', poručila je mlada pjevačica koja uz glazbu, posebice kada je sama kod kuće, pleše svaki dan.

Hrvatski pjevač, poznat po hitovima 'Malena', 'Nebo', 'Žena budi mi ti' i jedan od najvećih šarmera na hrvatskoj estradi, Sandi Cenov, obožava slušati radio. Kao glavni razlog navodi 'efekt iznenađenja' i nerijetko se zna dogoditi da ga izbor pjesme kojoj se niti najmanje nije nadao posebno razveseli i oraspoloži mu dan. Obožava slušati gotovo sve, a kao favorite među izvođačima navodi Rod Stewarta, Lenny Kravitza i George Michaela.

Iako ima puno profesionalnih obaveza, Sandi pronađe vremena i za zabavu tako da često ide na koncerte. Kao najbolji izdvojio je koncert Bruce Springsteena u Trstu. Priznao nam je kako se njegov glazbeni ukus kroz godine nije pretjerao mijenjao te da je u mladosti bio zaluđen 'novim valom'.

Sandi Cenov | Author:

Pjevačica Pamela Ramljak najviše voli opuštajući glazbu. Tako često sluša Adele, ali i poznate arije iz opera kao i smirujuće klavirske komade. Pamela nam je priznala kako je radi tržišta i sama snimala razne pjesme, ali da 'nije obožavatelj tzv. 'nabrajalica''. Kao majka malenog dečkića i nema previše vremena za koncerte te priznaje da bi ih voljela posjećivati puno više. Najviše voli one koji se održavaju u intimnijim atmosferama, a posebno su joj zanimljive na prvu nespojive kombinacije. Tako kao jedan od najdražih koncerata ističe onaj Stinga i Londonske filharmonija.

Njezin se glazbeni ukus danas ne razlikuje previše od onoga u mladosti. Priznaje kako još uvijek voli pjevačice koje je obožavala i u mladosti. Među njima navodi Mariah Carey i Whitney Houston. Nerijetko se dogodi da i kod kuće zapleše uz glazbu i to dok u naručju nosi svojeg sinčića.

Autor: A.G. Foto: Društvene mreže; Marko Prpić/PIXSELL; Jurica Galoić/PIXSELL

Komentari