Da novac ne možete kupiti baš sve dokazala je Jennifer Lopez. Poznatoj latino ljepotici ni slava ni novac nisu pomogli protiv najgoreg osjećaja na svijetu - usamljenosti. Iza sebe ima dva razvoda, a drugi je na nju i njezin život imao jako velik utjecaj. Riječ je o raskidu odnosa s pjevačem Markom Anthonyjem s kojim ima dvoje djece, blizance Emmu i Maxa.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Razočarana u ljubav, J.Lo mislila je kako se više nikada neće udavati. Stoga je, dok je prolazila kroz teško razdoblje, najprije kupila kuću u Hamptonu kako bi osigurala djeci budućnost. 'Sjećam se da sam u jednom trenutku pomislila – stvarno želim kupiti kuću u Hamptonu kako bi klinci imali mjesto gdje će ljetovati, u kojem ćemo svi ljetovati', rekla je pjevačica stranim medijima. Drugi razvod jako joj je teško pao upravo zbog djece jer se nije mogla samo spakirati i otići kada i kamo želi. 'Nakon razvoda mi je bilo prilično teško. Rekla sam tada sama sebi: ‘Napravit ću to. Bit ću poput Diane Keaton u filmu ‘Ljubav nema pravila’, u slučaju da se više nikada ne udam i ostanem zauvijek sama.’ Smiješna ideja, zar ne?' kroz smijeh je priznala latino diva.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

'Mislila sam – ako više nikada i ne pronađem ljubav, bit ću sretna u svom prekrasnom domu u i imat ću svoju djecu koja će me stalno posjećivati', dodala je. No, J.Lo ipak nije ostala sama. Od kraja zime uživa s novim odabranikom, Alexom Rodriguezom. Par se nedavno uselio skupa, a iz toga je lako zaključiti kako se svestranoj zvijezdi još jednom osmjehnula ljubavna sreća koja bi ju mogla po treći put odvesti pred oltar. Autor: A.S. Foto: Instagram, arhiva Story.hr