Otkako su se zaručili prije mjesec dana, pjevačica Jennifer Lopez i bivši igrač američkog nogometa Alex Rodriguez, nalaze se u središtu skandala zbog Alexove navodne nevjere s bivšom suprugom njegovog suigrača, Josea Cansecoa. Iako su do sada odbijali komentirati navode, 49-godišnja pjevačica je odlučila konačno progovoriti o navodnom preljubu zaručnika  Alexa Rodrigueza.

'Mislim, nije važno', rekla je Jennifer tijekom nastupa u radio emisiji The Breakfast Club. 'Znam što je istina. Znam tko je Alex. On zna tko sam ja. Jednostavno smo sretni', ispričala je te dodala kako je sigurna u njihovu vezu. 'Nećemo dopustiti drugim ljudima da nam govore kakav je naš odnos. Znam što imamo', jasno je naglasila J.Lo te time opovrgnula glasine kako ju je zaručnik prevario s bivšom suprugom njegovog suigrača, ali i Playboyevim modelom, 44-godišnjom Zoe Gregory koja je za Daily Mail ispričala kako joj je 43-godišnji Alex netom prije nego što je zaprosio Jennifer, slao seksi poruke, te joj nudio seks u troje.

J.Lo progovorila o preljubu
Profimedia 

Podsjetimo, Alex Rodriguez i Jennifer Lopez su se zaručili nakon dvije godine veze. J.Lo i A. Rod kako fanovi nazivaju Alexa, na svojim Instagram profilima su objavili fotografiju zaručničkog prstena koji je navodno vrijedan između jednog milijuna i pet milijuna dolara.