Story radio
Početna Celebrity 6093 prikaza 26. srpnja 2018.

J. Lo. u dosad neviđenom izdanju

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Duboko ganuta i opuštena, očarala je brojne obožavatelje

Ona je pjevačica, glumica i vjerojatno jedna od najpoznatijih latino ikona današnjice. Naravno, riječ je o Jennifer Lopez koje je još uvijek prepuna energije proslavila 49. rođendan.

Kako bi se ulazak u pedesete dostojno proslavio, pobrinuo se njen dečko, umirovljeni igrač bejzbola, Alex Rodriguez. Osim što joj je preko društvenih mreža posvetio romantičnu poruku, organizirao joj je proslavu za pamćenje u društvu Lopezinih blizanaca Maximiliana i Emme, te Alexovih kćeri Elle i Natashe. Objavio je naime brojne forografije na kojima je Jennifer potpuno opuštena i nasmijana kakvu je inače nismo navikli vidjeti. Noseći široki osmijeh na licu, J.Lo na fotografijama možemo vidjeti kako se kupa u moru, vozi bicikl i glupira se, izlazi iz aviona, energično pleše i uživa s obitelji, a uz album Alex nije mogao suspregnuti emocije.

 

Objavu dijeli Alex Rodriguez (@arod)

'Kada smo bili djeca, rođendani su bili uzbudljivi jer je sve bilo u poklonima koje ćemo dobiti. Nova palica, plesne cipele, možda novi CD (da, star sam). Prije svega vidim kako se to promijenilo za Jennifer i kako ona pronalazi radost u dijeljenju s ostalima. Za nekoga tko je samo davao drugima sve što je imao 365 dana u godini, našoj djeci, obiteljima, svijetu.. nadam se danas, da mi tebi možemo dati svu sreću koju zaslužuješ. Volim te puno' napisao je razdragani bivši igrač bejzbola.

 

Objavu dijeli Alex Rodriguez (@arod)

Pjevačica je jutro nakon rođendana odlučila odgovoriti na sve čestitke obožavatelja i obitelji, te je izrazila svoju sreću i zahvalnost. 'Bilo je malo okupljanje obitelji i nekoliko najbližih prijatelja. Dan i noć bili su nam ispunjeni smijehom, suzama i naravno – plesom. Toliko sam dirnuta i blagoslovljena da vas imam sve u životu. Zaista sam sretnica s tako lojalnim obožavateljima i pratiteljima. Nadam se da ću vas i dalje nastaviti inspirirati, zabavljati i dijeliti s vama sve što sam kroz život naučila' samo je dio zahvalnice koju je Jennifer napisala uz nekoliko najdražih fotografija.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Komentari