Nakon Supermana, Batmana i cijele generacije atraktivnih superjunaka, na ekrane je stigao Larry Trainor, poznatiji kao Negative Man, bivši vojni pilot koji je vodio dvostruki život - kod kuće je imao suprugu i dvojicu sinova, a u zračnoj bazi ljubavnika, ali sve je izgubio nakon strašne nesreće zbog koje mu je tijelo potpuno omotano zavojima. Radnja je to nove serije ‘Doom Patrol’ nastale prema istoimenom stripu koja se odnedavno prikazuje na streaming kanalu DC Universe. Glavnu ulogu igra najseksi muškarac današnjice Matt Bomer, koji otkriva zašto se nakon Supermana prihvatio uloge još jednoga neobičnog junaka.

Story: Mnogi smatraju da je pomalo ironično što nakon atraktivnog Supermana igrate lik koji ne izgleda nimalo privlačno.

Ljudi uvijek spominju Supermana, ali mislim da je ovaj lik podjednako, ako ne i više zanimljiv. 

Story: Smeta li vam što igrate Larryja samo u trenucima prije nesreće, a nakon nje u tu ulogu uskače Matthew Zuk?

Zapravo je to bio jedan od ključnih razloga zašto sam pristao glumiti u projektu. I dalje posuđujem glas, ali to nije isto kao kada radite animaciju. Ovo je prava suradnja. A i nikada nisam vidio muškog superjunaka homoseksualne orijentacije. Iako zbog toga vodi veliku unutarnju borbu, to nije jedino što ga određuje i upravo mi se to kod njega najviše sviđa. Riječ je o karakterno slojevitom liku. Da su se držali samo tog jednog stereotipnog aspekta, bio bih pomalo rezerviran u pogledu projekta