Jadranka Sloković svakim svojim pojavljivanjem u javnosti ponovno oduševi modne ljubitelje dobrim ukusom za odabir odjevnih komada i smislom za kombiniranje istih. Vjerna klasičnom stilu, domaća odvjetnica gotovo nikada ne razočara svojim modnim kombinacijama, a mnogo žena uskočilo bi u njezine krpice bez razmišljanja.

Za završnu večer fashion weeka Bipa FASHION.HR-a, popularna odvjetnica je odabrala upečatljiv, elegantan crni sako sa šljokicama koji je sparila s klasičnim crnim hlačama ravnog kroja i crnim salonkama. Svemu je dodala crnu pismo-torbu, kosu je ležerno raspustila i nakovrčala, a na usne dodala ruž u crvenoj nijansi. 

S obzirom na njen besprijekoran ukus, Story.hr je morao saznati koje su to nove odjevne kombinacije s kojima je Jadranka obnovila svoju garderobu u sezoni proljeće-ljeto. 'Po običaju, kupila sam novu bijelu košulju, nove traperice, ali i jednu haljinu. Naime, ona je više u stilu pedesetih i na točkice jer me to jako veseli', otkrila nam je te rekla kako se nova bijela košulja razlikuje od prijašnjih. 

'Po svemu se razlikuje. Ova ima puno veću kragnu na košulji koja je velika i špičasta te ide više uz vrat. Jako su mi se svidjele i velike manžete. Što se tiče skrivenog kopčanja, ovisi o kakvoj košulji se radi, a ova moja ima nešto i boje po sebi tako da je zapravo vesela', kaže i dodaje kako inače ispod sakoa odabire strukirane košulje, dok joj na traperice, koje ove sezone preferira svjetlije s visokim strukom, široke i do gležnja, bolje pristaje šira i veća košulja.