Naša bivša skijašica i višestruka svjetska prvakinja, 37-godišnja Janica Kostelić, svoju je aktivnost na društvenim mrežama smanjila na minimum otkako je 1. siječnja postala majka sina Oskara, kojeg je rodila u Klinici za ženske bolesti i porode KBC – a Zagreb u Petrovoj ulici. 

Iako se svoj privatni život trudi držati što dalje od očiju javnosti, ponosna majka nije odoljela da se ne pohvali svojim mezimcem te ga po prvi puta pokaže obožavateljima. Tako je na svom Twitter profilu objavila fotografiju na kojoj malenog Oskara nosi u dječjoj klokanici čvrsto privijenog uz sebe. 'Mali čovječuljak u šetnji', napisala je Janica kratko i oduševila korisnike društvenih mreža.

— Janica Gipsdottir-Kostelic (@janicak) 31. siječnja 2019.

Kako smo nedavno doznali Janica, koja nakon sportske karijere danas radi kao tajnica Središnjeg državnog ureda za šport, iznimno se veseli novom životnom poglavlju. Tijekom turdnoće osjećala se odlično pa je radila što je dulje mogla.  'Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru ', kratko je tada rekla 36-godišnja Janica za Story.