Story radio
Početna Celebrity 33828 prikaza 01. siječnja 2019.

EKSKLUZIVNO Janica Kostelić rodila

Najbolji novogodišnji poklon

Janica Kostelić, najuspješnija hrvatska skijašica danas, 1. siječnja 2019. dobila je najbolji mogući poklon za početak Nove godine- postala je majka.

Naime, proslavljena skijašica rodila je sina u Petrovoj bolnici u Zagrebu carskim rezom prije svega sat vremena, doznajemo od izvora bliskih obitelji.

Kako smo nedavno doznali najbolja skijašica svijeta u povijesti skijanja i danas državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport iznimno se veseli novom životnom poglavlju. Osjećala se odlično pa je i dalje nesmetano obavljala svoju dužnost gotovo do samog kraja trudnoće. 'Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru ' kratko nam je  nedavnorekla Janica, koja se i dalje drži odluke da privatan život ne želi dijeliti s javnosti pa će svu svoju sreću zadržati isključivo u krugu obitelji i prijatelja.


 

Komentari