Story radio
Početna Celebrity 4168 prikaza 04. rujna 2018.

Janica Kostelić u javnosti nakon dugo vremena

Igor Kralj/PIXSELL.

Nije skidala osmijeh s lica

Otkako je ušla u politiku, javni istupi Janice Kostelić nisu tako česti, pa svaki put kada se pojavi u javnosti izazove veliku pažnju. 

Naša najuspješnija skijašica, a ujedno i jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica, ovim se putem našla na 4. memorijalnom turniru Ivana Ivančića kako bi podržala sportaše u bacanju kugle. Danas Janica radi kao državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport, a natjecanje je pratila s tribina u društvu Milana Bandića i supruga predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Vidno raspoložena 36-godišnjakinja pojavila se u opuštenom izdanju, crnoj majici kratkih rukava i trapericima, te je cijeli outfit začinila visećim naušnicama. 

Nakon što je završila svoju skijašku karijeru na samom vrhuncu, jer kako kaže, 'procijenila je da je to njen maksimum i odlučila je završiti karijeru', posljednjih se godina posvetila sebi i putovanjima koja se baziraju na ronjenju. Najviše je vesele nećaci, maleni Leon i Ivan, sinovi njenog brata Ivice i njegove supruge Elin. ' Nema tog lošeg dana ili raspoloženja koje oni ne mogu popraviti. Meni je dovoljan samo jedan pogled na Ivana da se satima smijem i uživam. Ivanovo rođenje uvelike je promijenilo cijelu obitelj. Isto tako, predivno je gledati Ivicu kako uživa u svom djetetu, koliko je ljubavi u njemu. Prije smo slušali, poput mnogih, koliko dijete može promijeniti osobu i pružiti ljubavi, a sada i sami to osjećamo' ispričala je svojevremeno  bivša skijašica. 

 | Author: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL.

Komentari