Domaći glumac, a od nedavno i voditelj, 38-godišnji Janko Popović Volarić sve se češće u zadnje vrijeme na društvenim mrežama hvali svojim 20-godišnjim sinom Davidom s kojim pohodi razna događanja u Zagrebu. 

Ništa drugačije nije bilo ni sada, kada su se Janko i David sredili i izašli zajedno u grad. 'Moj mali sin David. Ponos', napisao je glumac uz fotografiju na koju su od obožavatelja dobili pregršt komplimenata. U crnom odijelu i košulji, te ležerno složenoj frizuru, Janko je uz sina izgledao kao njegov vršnjak, dok se David ipak odlučio za nešto ležerniji outfit prikladniji njegovim godinama. Crna duga jakna s kapuljačom na koju je našiveno krzno, te sivi šal i traperice bile su Davidov izbor za izlazak s tatom. 

Nedavno se dvojac pohvalio i zajedničkim izlaskom na koncert Damira Urbana u Tvornici. 'Sin me već debelo prerastao, pa je bilo vrijeme da odemo zajedno na Urbana' napisao je Janko tada uz fotografiju sina i njega, te je dodao kako na pjevačeve koncerte ide još od svoje 15. godine, te da je svaki put sve bolji i bolji'.