Nakon što je nedavno otkriveno da Janko Popović Volarić opet ljubi, ubrzo nakon toga stao je pred oltar, ali, barem za sada, riječ je samo o snimanju scene za seriju. Pred svojim glumačkim kolegama izrekao je sudbonosno da svojoj kolegici Tari Rosandić, partnerici u seriji. Sudeći po viđenom, odijelo mu odlično stoji, pa ga možda uskoro možemo očekivati u ulozi mladoženje i u privatnom životu.

Ovaj put, naime, riječ je samo o snimanju serije 'Čista ljubav' koja je osvojila gledatelje, tako da vjerujemo da će ih vijest o svadbi dvoje glumaca jako razveseliti. Oduševljenje nisu krili ni brojni obožavatelji koji su fotografiju obasipali lajkovima, a u komentarima objave kolegice Semente Rajhard pričali su o seriji isključivo u superlativima.

Privatni život Janko, još od razvoda s glumicom Jelenom Veljačom, drži u strogoj tajnosti, ali nedavno je potvrdio da ponovno ljubi i to 11 godina mlađu novinarku Mateu Dominiković. Par se navodno upoznao na snimanju jedne emisije gdje je glumac gostovao, a vjenčanje će, barem još neko vrijeme očito malo pričekati.