Story radio
Početna Celebrity 17899 prikaza 14. lipnja 2018.

Janko Popović Volarić ponovno pred oltarom

Šime Eškinja.

U najužem krugu ljudi još jednom se oženio markantni glumac

Nakon što je nedavno otkriveno da Janko Popović Volarić opet ljubi, ubrzo nakon toga stao je pred oltar, ali, barem za sada, riječ je samo o snimanju scene za seriju. Pred svojim glumačkim kolegama izrekao je sudbonosno da svojoj kolegici Tari Rosandić, partnerici u seriji. Sudeći po viđenom, odijelo mu odlično stoji, pa ga možda uskoro možemo očekivati u ulozi mladoženje i u privatnom životu.

Ovaj put, naime, riječ je samo o snimanju serije 'Čista ljubav' koja je osvojila gledatelje, tako da vjerujemo da će ih vijest o svadbi dvoje glumaca jako razveseliti. Oduševljenje nisu krili ni brojni obožavatelji koji su fotografiju obasipali lajkovima, a u komentarima objave kolegice Semente Rajhard pričali su o seriji isključivo u superlativima.

Privatni život Janko, još od razvoda s glumicom Jelenom Veljačom, drži u strogoj tajnosti, ali nedavno je potvrdio da ponovno ljubi i to 11 godina mlađu novinarku Mateu Dominiković. Par se navodno upoznao na snimanju jedne emisije gdje je glumac gostovao, a vjenčanje će, barem još neko vrijeme očito malo pričekati.

 

Komentari