Story radio
Početna Celebrity 9427 prikaza 21. srpnja 2019.

Janko Popović Volarić uhvaćen u prisnim noćnim razgovorima s brinetom

Story Press.

Glumačka zvijezda Janko Popović Volarić, kojeg ćemo gledati užiriju i nove sezone ‘Supertalenta’, vrijeme između projekata krati sa zagonetnom ljepoticom

Posljednjih godina kazališni, televizijski i filmski glumac Janko Popović Volarić zauzima sam vrh raznih lista najpoželjnijih hrvatskih neženja. Na te laskave izbore 39-godišnji Zagrepčanin samo se šarmantno nasmije, uvijek naglašavajući da je u medijima ponajprije zbog svoje glumačke profesije, a ako mu se nešto lijepo događa na emotivnom planu, neće to skrivati od cijelog svijeta. Budući da je prošlo dvije godine otkako se razišao sa zgodnom beogradskom glumicom Tijanom Pečenčić, o kojoj ima samo riječi hvale, ljubavni život jednog od naših najzaposlenijih glumaca javnosti je pravi misterij. Ili nije? I dok neki njegovi prijatelji tvrde da je sretno slobodan i da je proteklih deset mjeseci imao puno posla na projektima ‘Ples sa zvijezdama’, u kojem se okušao u ulozi televizijskog voditelja, te sedmoj sezoni showa ‘Supertalent’ kao član žirija, pa nije stigao viđati ni najbliže, naš izvor prošle srijede svjedočio je Jankovu druženju sa zgodnom nepoznatom brinetom. 

 | Author: Story Press Story Press.

Naime, oko 23 sata u jednom zagrebačkom kafiću u Masarykovoj ulici glumac i njegova simpatična pratilja uživali su u razgovoru i smijehu ne obazirući se na znatiželjne poglede. Nešto prije ponoći zajedno su izišli iz objekta, a mlada dama je tom prilikom zvijezdu filmova ‘Majka asfalta’, ‘Goran’, ‘Comic Sans’ zagrlila oko struka. Do zaključenja broja Janko nije bio dostupan pa ostaje pitanje je li na početku neke romanse ili je samo riječ o prijateljskom izlasku. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Ponosni tata 20-godišnjeg Davida, kojeg ima iz mladenačke veze, tri godine bio je u braku s glumicom, spisateljicom, scenaristicom, urednicom lifestylea u Storybooku i aktivistkinjom Jelenom Veljačom. U jednom intervjuu za naš časopis govorio je što ga na nekoj dami može privući. 'Mogu imati milijun kriterija i karakteristika koje mi se sviđaju kod žena, ali na kraju me ponese nešto potpuno drugo. Sve se svede na tu jednu iskru. Kod žena mi je važno ono što i kod ljudi općenito - da nisu zle, sebične, razmažene', rekao je zaljubljenik u fotografiju i košarku kojeg uskoro očekuje snimanje nove sezone serije ‘Ko te šiša’ i ponovno sudjelovanje u ‘Supertalentu’. Hoće li mu u svemu tome najbolji začin dati nova ljubavna veza, sigurno neće skrivati.

Komentari