63-godišnji pjevač Jasmin Stavros zbog ozljede je morao u bolnicu. 'Vozio sam bicikl, pas je istrčao i počeo režati i lajati na mene. Zakočio sam, pao i slomio lijevu ruku', rekao je Jasmin Stavros za 24 sata. Pjevač je u Jastrebarskom s bicikla pao na beton i mislio je da se samo natukao. Ipak, supruga i prijatelji odmah su ga odvezli u bolnicu, a tamo su mu stavili gips. Bio je i na operaciji te vjeruje kako će se brzo oporaviti.

'Sportski sam tip i u odličnoj sam kondiciji. Svaki dan trčim, igram tenis, vozim bicikl. Siguran sam da će to utjecati na brzinu oporavka. Za deset dana ponovno ću na pozornicu', dodao je. Obožavatelji su se zabrinuli hoće li Jasmin moći na već dogovorenu turneju po Americi, ali on tvrdi kako turneju neće odgađati.

'Ne znam kakav plan Bog ima sa mnom, zašto me stavlja na tolike kušnje, ali prepuštam se njegovoj volji. Vjerujem da će sve biti u redu i da se dogovoreni koncerti neće odgađati', rekao je pjevač, koji će zbog ozljede ipak morati odgoditi snimanje spota za pjesmu 'Momačka večer', koju pjeva u duetu s Duškom Lokinom.