Bivša skijašica i višestruka svjetska prvakinja, 37-godišnja Janica Kostelić, svoju je aktivnost na društvenim mrežama smanjila na minimum otkako je 1. siječnja postala majka sina Oskara kojeg je rodila u Klinici za ženske bolesti i porode KBC – a Zagreb u Petrovoj ulici. 

Iako je do ovog trenutka bila nedostupna za javnost, Janica se odlučila oglasiti objavom fotografije iz djetinjstva na svom Twitter profilu. Naime, prvi put nakon porođaja, bivša skijašica prisjetila se svojih dječjih dana provedenih na Sljemenu uz brata Ivicu s kojim je pohodila skijališta po cijeloj Europi. 'Brosis 1985.godina, Sljeme, samo zdrava hrana', napisala je 37-godišnjakinja u opisu fotografije na kojoj Ivica i ona jedu jabuku i sjede na sanjkama, toplo obundani. 



Brat i sestra Kostelić počeli su trenirati u najranijoj dobi, a Janica se već s navršenih 10 godina počela ozbiljnije baviti skijanjem, dok ju je brat pratio u stopu. O teškom putu ovog obiteljskog dvojca često se pisalo, pa tako nije strano ni da su Kostelići živjeli u teškim uvjetima, spavali u automobilu, šatoru, na hladnoći, potpuno posvećeni skijanju. 

Danas, tridesetak godina kasnije, Ivičini sinovi već naveliko kreću tatinim stopama skijajući uz njega, a Janičin 25 dana star sin Oskar uživa u toplini svog doma sa svojom mamom.