Maria Petrekovića, 45-godišnjeg voditelja i komičara, gledatelji su imali prilike zavoljeti kroz emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato', a svojim je smislom za humor i prepoznatljivim grimasama vrlo lako našao put do njihovog srca. U istoj je emisiji nastupila i kolumnistica Andrea Andrassy s kojom je Mario na društvenim mrežama krenuo u virtualni 'rat'. Naime, prvo je Andrea na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s Marijem i uz nju stavila zanimljiv opis.

'Nisam jako dugo u ovom poslu, par godina, a jedna od stvari koja me najviše nervira je onaj lažni osmijeh osobe koju sretneš na eventu pa ti kaže EEEEEEEEJ DRAGAAAA iako znaš da okreće očima kad te vidi. I prođeš, pozdraviš, ne da ti se stat i reći: 'E, znam kaj pričaš o meni, ajmo se samo prestat pozdravljat, svima će bit lakše.' Dosta mi je tih fejk pozdrava i glumatanja. Nema smisla, treba napravit rez. Mario Petreković kad već imaš sve one lijepe stvari za reć o meni jer misliš da mi ih nitko neće prenijet, 'ajmo se prestat pozdravljat. No hard feelings, al ajmo', napisala je Andrea i javno dala do znanja da između nje i komičara postoji neki neriješeni problem.

Nedugo nakon njezine objave, Mario se također oglasio na Instagramu gdje je objavio svoju fotografiju uz koju je Andrei uputio odgovor. 'Ajmo se prestat lagat, ajmoooo! Nikad nisam izrekao ništa što nisam i mislio pa je tako i u tvom slučaju Andrea Andrasy. Sve što sam rekao nije išlo tebe u privatnom, nego u poslovnom smislu i možda je prije napada potrebno početi od sebe i svog praga... Osim toga moj broj znaš. Stojim iza svake svoje izgovorene riječi, a ne s njima iza nečijih leđa. S ljubavlju, Mario', napisao je.

Koji je povod javne svađe voditelja i kolumnistice nije poznato, no budući da su se odlučili javno obračunati, njihova će priča sigurno dobiti obrazloženje.