Srpski pjevač, 27-godišnji Darko Lazić, četiri mjeseca nakon stravične nesreće u kojoj je gotovo izgubio život, prekinuo je medijsku tišinu i u javnost počeo iznositi do sad nepoznate detalje. Naime, iako ga je javnost osuđivala zbog problematičnog ponašanja, a njegovu bivšu suprugu, pjevačicu Anu Sević, u svemu vidjela kao žrtvu, Darko je svojom posljednjom izjavom šokirao mnogobrojne obožavatelje bivšeg para. 

Pjevač s bivšom suprugom ima četverogodišnju kći Lorenu zbog koje se proces razvoda braka sve do sada odgađao jer se par nije mogao dogovoriti oko skrbništva nad malenom. Međutim, nakon što je prije nekoliko dana Lazić otkrio kako je sve spremno za okončanje braka, uslijedile su šokantne izjave kojima se nitko nije nadao. 'Moja bivša supruga izabrala je momka kojeg poznajem od prije. Kako ga poznajem? Mi smo bili u braku, a Ana je usporedno bila s Danijelom. Varala me je sve dok to nisam saznao. Ništa u životu nije slučajno, pa tako ni naš razvod. Oko svega što je vezano za Lorenu, naš dogovor super funkcionira', ispričao je pjevač za srpski 'Svet' otkrivajući kako je razlog razvoda braka upravo prevara njegove supruge, Ane Sević, s njezinim sadašnjim partnerom Danijelom Nedeljkovićem.

'Nikada ne bih dozvolio da Lorena zove Danijela 'tata', niti ga ona tako zove. Danijel je za nju Danijel, Marina je Marina. Ona ima svoju majku i svog oca', jasno je dao do znanja 27-godišnji srpski pjevač. Iako se do sada nagađalo kako je razlog prekida ležao u Darkovom problematičnom ponašanja, a mnogi obožavatelji glazbenog para su čak tvrdili i da je pjevač varao bivšu suprugu, ako je suditi prema Lazićevoj izjavi, nevjera Ane Sević je ipak kriva za iznenadni krah braka. 

Podsjećamo, pjevač je nedavno zaprosio djevojku, 20-godišnju Marinu Gagić, skojom očekuje svoje drugo dijete. Uzbuđeni otac srpskim se medijima pohvalio kako je sve spremno za dolazak sinčića kojega bi na svijet trudna Marina trebala donijeti kroz koji tjedan.