Glumica Ana Gruica nedavno je na Instagramu pokazala kako je izgledala kao 13-godišnja djevojčica, a sada je svojom posljednjom objavom otkrila i odakle joj tako dobri geni. Naime, Ana je na Instagramu podijelila staru fotografiju svojih roditelja i izazvala oduševljenje svojih obožavatelja.

'Šta mislite o ovih dvoje?! Nešto sam sentimentalna i sklona romantici ovih dana', napisala je Ana uz fotografiju, a njezini su fanovi, osim što su pohvalili ljepotu ovog para, počeli nagađati na koga glumica više sliči.

'Po tvojim slikama bih rekla da ti sličiš na tatu, a sestra na mamu... svakako lijepi ljudi', 'Znači, ista si mama, s tatinim očima', 'Isti si otac' i 'Prelijepa si na mamu', samo su neki od komentara Aninih obožavatelja koji se nisu mogli dogovoriti je li Ana više mamina ili tatina kći. No ono u što su svi sigurni jest činjenica da je lijepa Splićanka svakako naslijedila odlične gene.

Inače, Ana trenutno uživa u prvim danima braka sa splitskim psihologom Boranom u Italiji, a netom prije medenog mjeseca plovili su brodom po jadranskoj obali. Za Story je nedavno otkrila kako im je idući korak povesti njihovu djecu, Antoniju i Marata 'nekamo gdje će samo njihove želje i potrebe biti u centru pažnje.