Story radio
Početna Celebrity 1803 prikaza 12. rujna 2018.

Je li Ana Gruica više mamina ili tatina curica?

Ana Gruica (Instagram)

Simpatična Spličanka oduševila je objavom na društvenim mrežama

Glumica Ana Gruica nedavno je na Instagramu pokazala kako je izgledala kao 13-godišnja djevojčica, a sada je svojom posljednjom objavom otkrila i odakle joj tako dobri geni. Naime, Ana je na Instagramu podijelila staru fotografiju svojih roditelja i izazvala oduševljenje svojih obožavatelja.

'Šta mislite o ovih dvoje?! Nešto sam sentimentalna i sklona romantici ovih dana', napisala je Ana uz fotografiju, a njezini su fanovi, osim što su pohvalili ljepotu ovog para, počeli nagađati na koga glumica više sliči.

'Po tvojim slikama bih rekla da ti sličiš na tatu, a sestra na mamu... svakako lijepi ljudi', 'Znači, ista si mama, s tatinim očima', 'Isti si otac' i 'Prelijepa si na mamu', samo su neki od komentara Aninih obožavatelja koji se nisu mogli dogovoriti je li Ana više mamina ili tatina kći. No ono u što su svi sigurni jest činjenica da je lijepa Splićanka svakako naslijedila odlične gene.

Inače, Ana trenutno uživa u prvim danima braka sa splitskim psihologom Boranom u Italiji, a netom prije medenog mjeseca plovili su brodom po jadranskoj obali. Za Story je nedavno otkrila kako im je idući korak povesti njihovu djecu, Antoniju i Marata 'nekamo gdje će samo njihove želje i potrebe biti u centru pažnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Komentari