Story radio
Početna Celebrity 1568 prikaza 08. studenoga 2018.

Je li Darka Lazića u bolnici posjetio diler?

Nepoznata muška osoba motala se po bolnici

Srpski pjevač Darko Lazić, koji je prije desetak dana imao teško prometnu nesreću, izgleda da osim teškog zdravstvenog stanja ima i druge probleme. Kako piše Kurir, liječnici Kliničko-bolničkog centra Zemun zadnji su čas spriječili nepoznatu mušku osobu da uđe u sobu za intenzivnu njegu u kojoj se nalazi 27-godišnji Darko. Dodaje kako se pretpostavlja da je muškarac pokušavao dostaviti narkotike.

Prema pisanjima srpskih medija, Darko je prije nekoliko dana tražio da mu se 'donese nešto'. Navodno su njegovi prijatelji uzeli stvar u svoje ruke te pokušali stradalom pjevaču dostaviti narkotike.

Kurir piše kako je ovog ponedjeljka medicinska sestra prvi put primijetila nepoznatog muškarca, u tridesetim godinama, kako pokušava ući u Darkovu sobu. Prišla mu je i pitala ga kod koga je došao, na što se muškarac zbunio te počeo zamuckivati, ponavljajući da je Darkov prijatelj i da ga samo želi vidjeti. Dežurna medicinska sestra rekla mu je da je to nemoguće, a s obzirom na to da je bio sumnjiv, pozvala je i zaštitare koji su ga ispratili do ulaza, piše spomenuti portal.

 

Komentari