Prema pisanjima stranih medija, nogometaš Cristiano Ronaldo navodno je kleknuo pred djevojku Georginu Rodriguez te ju zaprosio nakon dvije godine veze. Najčitaniji portugalski list Correio da Manha piše da je lijepa Georgina pristala te da već isprobava vjenčanice kako bi zablistala na svečanoj ceremoniji. Naime, šuškanja su se pojavila kada je par na večeri u jednom londonskom restoranu snimljen s istim Cartier prstenjem na rukama što je potaknulo nagađanja da je nogometaš napokon spreman izgovoriti sudbonosno 'da'. 

Georgina i Ronaldo upoznali su se 2016. godine u Guccijevom dućanu u Madridu u kojem je radila kad je on došao u kupovinu. Šuškanja o zarukama bila su aktualna i tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva kad je ona prvi put snimljena s dijamantnim prstenom vrijednim više od pet milijuna kuna.

Podsjećamo, otkako je potpisao za talijanski klub Juventus, cijela Ronaldova obitelj se preselila u Italiju. Par ima jedno biološko dijete, jednogodišnju kćer Alanu Martinu, a Georgina se brine i o ostalo troje djece koje mu je rodila surogat majka. No, u zadnje vrijeme idiličan obiteljski život narušen je ozbiljni optužbama. Tako je posljednjih mjeseci Cristiano suočen s optužbama za silovanje u Las Vegasu 2009., no izgleda kako taj skandal nije uspio poljuljati Georgininu vjernost prema nogometašu.