Nekada jedna od najljepših žena na svijetu, 43-godišnja glumica i humanitarka Angelina Jolie, sunčani dan iskoristila je za odlazak u kupovinu s 13-godišnjom kćeri Shiloh i 10-godišnjim sinom Knoxom. Za tu je prigodu odabrala casual odjevnu kombinaciju, pa je odjenula široku bijelu bluzu i uske crne traperice, dok je na noge obula tamno smeđe kožne čizme. Kosa joj je bila raspuštena, a oči je zaštitila velikim sunčanim naočalama.

No ono što je svima upalo u oči, bile su Angelinine tanke noge oko kojih su čak i uske hlače doslovno 'plesale'. Ipak, njezina djeca su očito već navikla na krhku figuru mame Angeline, pa su oko nje veselo skakutali također odjeveni vrlo casual. Shiloh je na sebi, kao što je već uobičajeno, imala široku crnu majicu s kapuljačom te kratke sive hlače i bijele sandale, dok je Knox bio odjeven u crne cargo hlače, majicu kratkih rukava i crvene tenisice.

Podsjećamo, Angelina je svu djecu dobila u braku s Bradom Pittom, a nekada sretan bračni par ukupno ima šestero djece, troje posvojenih i troje bioloških, 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 14-godišnju Zaharu, 13-godišnju Shiloh te 10-godišnje blizance Knoxa i Vivienne.