Iako je prošlo tek tri mjeseca nakon službene rastave Jennifer Aniston i glumca Justina Therouxa, on izgleda nije shrvan njihovim prekidom jer se pojavio odlično raspoložen na ovogodišnjoj Met Gala večeri, koja se tradicionalno održava u njujorškom muzeju Metropolitan prvog ponedjeljka u svibnju. Glumac je, iako se pojavio na događanju bez pratnje, večer završio u vrlo ugodnom društvu.

Naime, vješto oko fotografa zabilježilo je glumicu Emmu Stone kako napušta ovaj popularni klub u društvu prijateljice, a samo nekoliko trenutaka iza njih izašao je i Justin nakon čega se trojac zaputio prema istom automobilu i otišao u nepoznatom smjeru.

Inače 29-godišnja glumica i njezin odnedavno rastavljeni kolega trenutačno zajedno snimaju novu Netflixovoj seriji 'Maniac'. Čini se da su se Emma i Justin zbog zajedničkog poslovnog projekta dodatno zbližili jer su već nekoliko puta snimljeni u međusobnom društvu. Između ostalog, glumica se s Justinom družila i u ožujku kada su u Parisu iz prvog reda zajedno pratili Louis Vuittonovu reviju.